Twaróg z pełnotłustego mleka od krów z własnego gospodarstwa, dzięki mniejszej kwasowości oraz dłuższemu odciskaniu serwatki jest bardziej suchy, a więc idealny do przygotowania świątecznego sernika.
Serowarnia Jasiurkowscy ul Rolna 23, Bożejowiczki, 88-400 Żnin
Składniki
MLEKO surowe, kultury bakterii kwasu mlekowego
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Czy jesteś pewien, że chcesz zgłosić ten komentarz?
Zgłoszenie wysłane
Twój komentarz został wysłany i będzie widoczny po zatwierdzeniu przez moderatora.
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twój komentarz został dodany i będzie widoczny jak tylko zatwierdzi go moderator.
Twoja recenzja nie może być wysłana
Twaróg na sernik - ser twarogowy
Twaróg z pełnotłustego mleka od krów z własnego gospodarstwa, dzięki mniejszej kwasowości oraz dłuższemu odciskaniu serwatki jest bardziej suchy, a więc idealny do przygotowania świątecznego sernika.