Serowy box prezentowy nr 2 (600 g) - Serowarnia Jasiurkowscy
search

Serowy box prezentowy nr 2 (600 g) - Serowarnia Jasiurkowscy

71,00 zł
Brutto

Oto zestaw, który łączy smak tradycji z pasją rzemieślników. Wyselekcjonowane sery z naszej małej manufaktury są dowodem na to, że w każdym kęsie można poczuć prawdziwą miłość do serowarstwa.



Zestaw zawiera:



Twaróg Serodzieja Jakuba (200 g)– najlepszy w Polsce i dumny ambasador naszej serowarni! Delikatny, kremowy i doskonale aksamitny, idealny do wszystkiego – od świątecznego stołu po codzienne kanapki.Ser Pałucki z ziołami włoskimi (200 g) – świeżość, aromat i nuta śródziemnomorskiego charakteru w jednym. Ten ser to prawdziwa uczta dla zmysłów i świetny towarzysz lekkich przekąsek czy desek serów."Jakubek" (200 g)– ser typu munster – wyrazisty, pełen charakteru i lekko pikantny. Idealny dla tych, którzy cenią odważne smaki i tradycję w nowoczesnym wydaniu.



Całość dopełnia sianko na wigilijny stół, by wprowadzić do domu niepowtarzalny klimat Świąt – z serowym twistem.



To zestaw idealny na prezent lub jako baza do stworzenia niebanalnej deski serów, która zachwyci każdego miłośnika dobrego smaku. Wybierz wyjątkowość i wspieraj lokalne serowarstwo!

Ilość

430sbp0002-013
10

Opis

Termin ważności
30 dni od daty produkcji
Masa/objętość
600 g
Alergeny
mleko krowie
Sposób przygotowania/użycia
Box idealny na prezent
Warunki przechowywania
Przechowywać w lodówce
Producent/Dostawca
Serowarnia Jasiurkowscy ul Rolna 23, Bożejowiczki, 88-400 Żnin
Składniki
Jakubek Ser dojrzewający w stylu MUNSTER, składniki: MLEKO termizowane, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka naturalna, sól. Twaróg Serodzieja Jakuba - twaróg naturalny pełnotłusty, składniki: MLEKO surowe, kultury bakterii kwasu mlekowego. Ser Pałucki zioła włoskie - ser podpuszczkowy niedojrzewający, składniki: MLEKO termizowane, zioła włoskie 2% (papryka, cebula, tymianek, bazylia, czosnek, gałka muszkatołowa), kultury bakterii, podpuszczka naturalna, sól.
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.