BIO mąka Kazimierza żytnia razowa typ 2000 (1 kg) - EKO-MŁYN Kazimierz Jachymski
search
  • BIO mąka Kazimierza żytnia razowa typ 2000 (1 kg) - EKO-MŁYN Kazimierz Jachymski
  • BIO mąka Kazimierza żytnia razowa typ 2000 (1 kg) - EKO-MŁYN Kazimierz Jachymski

BIO mąka Kazimierza żytnia razowa typ 2000 (1 kg) - EKO-MŁYN Kazimierz Jachymski

7,00 zł
Brutto

Mąka wytworzona z ziaren żyta zmielonych na żarnach. Bogatsza w substancje mineralne od mąki żytniej typu 720, a zarazem cięższa od niej. Wyprodukowana w rodzinnym gospodarstwie ekologicznym w powiecie nakielskim - posiada certyfikat.

Ilość

110mzr0001-007
20

Opis

Termin ważności
6 miesięcy
Masa/objętość
1 kg
Sposób przygotowania/użycia
Mąka może być stosowana samodzielnie lub w połączeniu z innymi mąkami.
Mąka żytnia typu 2000 znajduje zastosowanie głównie do wypieku chleba oraz przygotowania makaronu i zakwasu na żurek.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym i ciemnym miejscu.
Producent/Dostawca
EKO-MŁYN Kazimierz Jachymski Dziewierzewo 61, 89-240 Kcynia
Składniki
mąka ŻYTNIA razowa (GLUTEN)
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.