Jest to tradycyjny Pałucki produkt, twaróg w połączeniu z podsmażoną cebulką, szczypiorkiem i jogurtem naturalnym daje wspaniałą kremową konsystencję i wyśmienity smak.
Na Pałukach gzik je się w połączeniu z ziemniakami w mundurkach i jajkiem sadzonym. Doskonały także do kanapek.
Warunki przechowywania
Przechowywać w lodówce
Producent/Dostawca
Serowarnia Jasiurkowscy ul Rolna 23, Bożejowiczki, 88-400 Żnin
Cena za 1 kg
58,00 zł
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Czy jesteś pewien, że chcesz zgłosić ten komentarz?
Zgłoszenie wysłane
Twój komentarz został wysłany i będzie widoczny po zatwierdzeniu przez moderatora.
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twój komentarz został dodany i będzie widoczny jak tylko zatwierdzi go moderator.
Twoja recenzja nie może być wysłana
Jest to tradycyjny Pałucki produkt, twaróg w połączeniu z podsmażoną cebulką, szczypiorkiem i jogurtem naturalnym daje wspaniałą kremową konsystencję i wyśmienity smak.