Salceson biały - wieprzowy, parzony w osłonce niejadalnej
Tradycyjny salceson ozorowy przypominający smakiem wyroby z dzieciństwa. Przyrządzony według babcinej receptury. Idealny dodatek do pieczywa. Zawiera w sobie naturalny kolagen.
Czy jesteś pewien, że chcesz zgłosić ten komentarz?
Zgłoszenie wysłane
Twój komentarz został wysłany i będzie widoczny po zatwierdzeniu przez moderatora.
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twój komentarz został dodany i będzie widoczny jak tylko zatwierdzi go moderator.
Twoja recenzja nie może być wysłana
Salceson biały - wieprzowy, parzony w osłonce niejadalnej
Tradycyjny salceson ozorowy przypominający smakiem wyroby z dzieciństwa. Przyrządzony według babcinej receptury. Idealny dodatek do pieczywa. Zawiera w sobie naturalny kolagen.