Ser kozi dojrzewający z papryką (230 g) KozieŁawy Emilia i Krzysztof Witkowscy
31,00 zł
Brutto
Ser kozi dojrzewający z papryką
Ser dojrzewający 6 tygodni w małych ok 230 g. krążkach. Posiada jędrny miąższ, jest kremowy z lekką kwasowością. Papryka nadaje mu delikatnej słodyczy i przyjemnego aromatu.
3 miesiące w opakowaniu próżniowym , po otwarciu 7 dni
Masa/objętość
230 g
Alergeny
jaja
mleko kozie
Sposób przygotowania/użycia
Idealny jako przekąska, do kanapek i sałatek.
Warunki przechowywania
Przechowywać w lodówce
Producent/Dostawca
KozieŁawy Emilia i Krzysztof Witkowscy Ławy 13A 87-500 Rypin
Cena za 1 kg
134,78 zł
Składniki
MLEKO kozie niepasteryzowane, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, substancja konserwująca: lizozym (z JAJA), papryka, sól
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Czy jesteś pewien, że chcesz zgłosić ten komentarz?
Zgłoszenie wysłane
Twój komentarz został wysłany i będzie widoczny po zatwierdzeniu przez moderatora.
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twój komentarz został dodany i będzie widoczny jak tylko zatwierdzi go moderator.
Twoja recenzja nie może być wysłana
Ser kozi dojrzewający z papryką
Ser dojrzewający 6 tygodni w małych ok 230 g. krążkach. Posiada jędrny miąższ, jest kremowy z lekką kwasowością. Papryka nadaje mu delikatnej słodyczy i przyjemnego aromatu.